CLASS SCHEDULE

Monday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Triple Threat 60mins Kendra
09:15 AM Aqua 45mins Collene
10:00 AM Aqua Volleyball 45mins NONE
10:15 AM Tread-N-Shed 60mins Melissa
11:00 AM Aging Fit 30mins Mary Pat
12:00 PM Flex to Impress 60mins Ann- VIRTUAL CLASS
06:00 PM Pump 60mins Michelle
06:15 PM Aqua 45mins Tatiana
07:00 PM Greatest HIITS 60mins Mary Jo
Tuesday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Pump 60mins Kathy
09:15 AM Aqua 45mins Sibilla
10:00 AM Yoga: Flow 60mins Mary Pat
10:15 AM Aqua Volleyball 45mins NONE
10:30 AM Yoga: Gentle 60mins Shanna- VIRTUAL CLASS
05:00 PM Barre HIIT 60mins Amy
06:00 PM Triple Threat 60mins Kenrda
06:15 PM Aqua 45mins Linda
Wednesday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Greatest HIITS 45mins Charlene
09:15 AM Aqua 45mins Melissa
10:00 AM Stretch & Release 60mins Mary Pat
04:00 PM Temple of Rock 60mins Kristine- VIRTUAL CLASS
06:00 PM Zumba 60mins Liz
06:15 PM Aqua 45mins Ilia
07:00 PM HIIT Squad 60mins Michelle
Thursday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Aqua Volleyball 45mins NONE
09:00 AM Pump 60mins Amy
10:00 AM Refit Dance 60mins Kendra
05:00 PM Powerhouse Core & Cardio 60mins Rebecca
06:00 PM Kickbox and Kettle Bell 60mins Tatiana
06:15 PM Aqua 45mins Lisa
Friday
Time Class Duration Instructor
08:15 AM Aqua 45mins Ann
09:00 AM Aqua Volleyball 45mins NONE
09:00 AM SHE Step 60mins Amy
10:00 AM Powerhouse Core 30mins Amy
10:15 AM Diet Logic Support Group 60mins Kathy
11:00 AM Aging Fit 30mins Kathy
Saturday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Inferno Bootcamp 60mins Michelle
09:15 AM Aqua 45mins Linda
10:00 AM Aqua Volleyball 45mins NONE
10:00 AM Zumba 60mins Liz
Sunday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Aqua 45mins Ilia/Sibilla
09:45 AM Mindful Movement and Meditation 60mins Rotating - VIRTUAL WORKOUT
10:00 AM Yoga 60mins Rebecca